Hava Durumu

Stancu: "Biz iyi bir takımız"

Kayserispor maçında galibiyeti getiren golü atan Bogdan Stancu, baskı altında olmalarına karşın kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Rumen krampon, kalan maçlarda aynı performansı sergilemeleri gerektiğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stancu: "Biz iyi bir takımız"

HABER I İrem ÖZYILMAZ I

ÇOK ÖNEMLİ BİR ZAFER

Kayserispor karşısında galibiyeti getiren golü atan Bursaspor'un Rumen futbolcusu Bogdan Stancu 5 maç sonra rakip fileleri havalandırdı. Bu sonuçla Bursaspor tecrübeli kramponun gol attığı 5'inci maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Yeşil Beyazlı forma altında son golünü deplasmanda öne geçilmesine rağmen 3-1 kaybedilen Alanyaspor'a karşı atan Bogdan Stancu ligdeki gol sayısını da böylelikle 6'ya yükseltti. Karşılaşma sonunda büyük mutluluk yaşayan golcü futbolcu mücadeleyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu. Bogdan Stancu elde edilen zaferin herkesiçin büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

TAKIM BASKI ALTINDAYDI

Bogdan Stancu, "Biz iyi bir takımız. Kayserispor karşısında elde ettiğimiz zafer bizim için çok önemliydi. Çünkü geride bıraktığımız 9 maçta kazanamamıştık. Bu nedenle küçük de olsa bir baskı altındaydık. Fakat kazandık ve kendimize olan güvenimiz iyi bir noktaya geldi. Şimdi bundan sonra oynayacağımız maçları ve elde edeceğimiz puanları beklemeye başladık" diye konuştu. Osmanlıspor'la oynanılacak maça da değinen Rumen futbolcu, "Süper Lig'de kolay bir maç yok. Süper Lig çok kaliteli ve bizim buna göre mücadele etmemiz gerekiyor. Biz eğer Kayserispor maçındaki gibi oynarsak diğer maçlarda başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.