Hava Durumu

Stancu'da sıkıntı var

Rumen oyuncunun menajerleriyle iki gündür bir araya gelinemedi. Stancu yıllık 800 bin Euro isterken, Ali Ay telefonda '700 bin Euro'dan fazla vermem' dedi. Bu transfere hem Gençlerbirliği hem de Bursaspor'dan karşı çıkan yöneticiler bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2017 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2017 05:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stancu'da sıkıntı var

Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun istediği oyuncular arasında yer alan ve bu nedenle Gençlerbirliği ile görüşmelerin başladığı Bogdan Stancu'da yönetim henüz istediği somut adımları atamadı. Hava şartları nedeniyle Bursaspor yönetimi iki gündür Rumen futbolcunun menajerleriyle bir araya gelemedi. Antalya'ya ulaşamayan menajerler bu kez Bursa'ya çağrılırken, Ali Ay başkanlığındaki transfer komitesi de dün sabah apar topar Bursa'ya hareket etti. Telefonla yapılan görüşmelerin ise tıkanma noktasına geldiği ifade edildi.

ALİ AY RAKAMI YÜKSEK BULDU

Stancu'nun Gençlerbirliği'nde yıllık 700 bin Euro aldığı, önümüzdeki yıl da ücretinin 800 bin Euro olacağını söylediği, Ali Ay'ın ise Rumen futbolcunun menajerlerine '700 bin Euro'dan bir kuruş fazla vermem' cevabını ilettiği bildirildi. Yüz yüze yapılacak görüşmelerde krizin aşılması hedefleniyor. Bu arada Gençlerbirliği yönetiminde bazı isimlerin Bogdan Stancu'nun takımdan gitmesine sıcak bakmadığı, Bursaspor'da da bazı yöneticilerin bu transfere karşı çıkarak, "Takımda o kadar sakat oyuncu var. Sakatlığı olan futbolcuyu niye alıyoruz?" dedikleri belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.