Hava Durumu

Starlar içimizde

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, gelecek sezon altyapıdan 5-6 futbolcuyu A Takım’a monte etmek istediklerini söylerken önemli bir projeye imza attıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2013 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2013 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Starlar içimizde

Hikmet Karaman, çok önemli bir jenerasyonun ellerinde olduğunu ve 24 kişiye yakın bir futbolcu grubunu gelecek için hazırlamaya başladıklarını belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı 3 hafta boyunca genç oyuncularla birlikte çalıştıklarını ifade ederken gelecek sezon 5-6 futbolcuyu, A Takım’a monte etmek amacında olduklarını belirtti.

STATTA MAÇ OLACAK

“Starları başka yerde aramaya gerek yok. Starlar bizim içimizde” yorumunda bulunan Hikmet Karaman, 5 haftalık bir periyotta altyapıdan futbolculara çalışma programı uygulayacaklarını ifade ederek; “ “Bu gençlerle A Takım’a karşı Atatürk Stadı'nda bir maç yaptıracağım. İki hafta sonra bütün Bursa kentinin Atatürk Stadı'nı Beşiktaş maçındaki gibi doldurmasını bekliyorum” dedi.

VÜCUDUMUZU TAŞIN ALTINA SOKTUK

Bursa şehrinin futbolu inanılmaz yaşayan ve destekleyen bir kent olduğunu belirten Hikmet Karaman; “Şampiyonluk var, lig üçüncülüğü var. Birçok yabancı oyuncu gelmiş gitmiş fayda sağlayamamışız. Altyapımız müthiş diyoruz, ancak oyuncu üretememişiz. Dolayısıyla destek istiyorum. Yarın biz burada oluruz ya da olmayız ancak biz bu taşın altına bütün vücudumuzu soktuk. Bunun için de destek bekliyoruz” ifadesini kullandı. 

Abilerini tebrik etmeye geldiler

Beşiktaş karşılaşmasından sonra soyunma odasında altyapıdan 10 futbolcu olduğunu belirten Karaman; “Bu kardeşlerimiz abilerini tebrik etmeye geldiler. Takımda büyük bir bütünlük olmaya başlıyor” dedi. 

Biri bizi izliyor

Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla beğeni toplayan Anton Ferdinand, Manchester United'ın önemli oyuncusu Rio Ferdinand'ın Bursaspor maçlarını izlediğini söyledi. Ferdinand; “Abim yoğun maç trafiği yaşıyor.Fırsat bulduğunda ziyaretime gelecek. Maçlarımızı da izliyor ve kazandığımızda o da mutlu oluyor. Futbolumuzu beğendiğini sıkça söylüyor” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.