Hava Durumu

Stephane Badji transferinde imza an meselesi

Bursaspor Stephane Badji transferini bitirmek üzere. Senegalli futbolcu için Anderlecht ile 700 bin Euro'ya el sıkışıldı. Oyuncuya yıllık 700 bin Euro teklif eden Ali Ay yönetimi küçük pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stephane Badji transferinde imza an meselesi

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

KRİTİK VİRAJ AŞILDI
Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın transferini ısrarla istediği Stephane Badji konusunda kritik viraj aşıldı. Anderlecht ile sözleşmesi 2019'da bitecek Senegalli futbolcu için kulübüyle uzun süredir pazarlıklarını sürdüren Ali Ay yönetimi Belçikalı idarecilerle el sıkıştı. Daha önce bonservis için kapıyı 1 milyon Euro'dan açan Anderlecht'in 700 bin Euro'ya olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Kulübünü transfer için ikna eden Bursaspor şimdi Stephane Badji'nin taleplerinden doğan küçük pürüzleri gidermeye çalışıyor.

YILLIK 700 BİN EURO
Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulunan Stephane Badji'nin Türkiye yetkilerini elinde bulunduran menajer Serdar Dağlı transferin birkaç gün içinde biteceğini söyledi. Serdar Dağlı, "Bursaspor Badji'nin bonservis konusunda Anderlehct ile anlaştı. Badji şu anda Senegal'de. Birkaç pürüz kaldı. Ama Başkan Ali Ay'ın o pürüzleri ortadan kaldıracağına inanıyorum. Bu transfer bir sorun yaşanmazsa birkaç gün içinde bitecek" dedi. Bursaspor'un 28 yaşındaki Stepnhane Badji'ye yıllık 700 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.