Hava Durumu

Stephane Badji ve Aytaç Kara'nın maliyeti belli oldu

Bursaspor muradına erdi. Yeşil Beyazlılar Stephane Badji ile 3, Aytaç Kara ile de 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Her iki futbolcu da dün takımın Afyon kampına dahil oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stephane Badji ve Aytaç Kara'nın maliyeti belli oldu

YOLA ÇIKTILAR
Transfer döneminin ilk günlerini suskun geçiren ve bu nedenle camianın tepkisini çeken Bursaspor dün iki transfer birden yaptı. Yeşil Beyazlılar Trabzonspor'la yollarını ayıran Aytaç Kara ile daha önce prensip anlamasına vardığı Anderlecht'ten Stephane Badji'yi renklerine kattı. İki futbolcu da dün sabah saatlerinde Bursa'ya gelirken önce sağlık kontrolünden geçti, ardından da resmi sözleşmeyi imzaladı. Bursaspor Stephane Badji ile 3, Aytaç Kara ile de 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyucular prosedürler tamamlandıktan sonra Bursa'dan ayrılarak takımın Afyon'da yaptığı kampa katıldı.

İŞTE TOPLAM MALİYET
Stephane Badji'nin Bursaspor'a yıllık maliyeti bonservis, menajer ücreti ve kendi alacağı miktarla birlikte toplam yıllık 890 bin Euro olacak. Anderlecht'e bonservis ücreti olarak iki yılda 600 bin Euro ödenecek. 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Aytaç Kara ise yıllık 600 bin Euro alacak. Bu tutarın 480 bin Euro'luk bölümünü garanti ücret oluştururken, kalan miktar maç başı ödenecek. Aytaç Kara'nın ücretinde ikinci sezon için yüzde 10 artış yapılacak. Trabzonspor'la karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Aytaç Kara'ya bonservis bedeli ödenmezken imza parasının da bulunmadığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.