Hava Durumu

Stjepan Tomas geri dönüyor!

Süper Lig'de sürpriz bir şekilde Çaykur Rizespor'da istifa eden Ünal Karaman'ın yerine gelecek isim belli oldu. Skorer'in edindiği bilgiye göre Karadeniz ekibi daha önce Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük yapan Stjepan Tomas'ı görüşmek için Rize'ye çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Stjepan Tomas geri dönüyor!

Süper Lig'de aldığı üst üste kötü sonuçlardan sonra dün Çaykur Rizespor istifasını sunan Ünal Karaman'ın yerine gelecek isim belli oldu.

Dün akşam Skorer'e özel açıklamalarda bulunan Hasan Kartal yeni hoca konusunda en kısa sürede karar vereceklerini açıklamıştı. Yeni hocanın sadece Süper Lig'deki kalan 2 maç için değil gelecek sezonun planlamasında da yer alacağını söylemişti. Bu sabah Rizespor'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

TOMAS ŞEHRE GELİYOR...

Skorer'den Mesut Aydın Kale'nin haberine göre Karadeniz ekibi gelecek sezon için Stjepan Tomas görüşmeler başladı. Hırvat teknik adam son görüşmeleri yapmak için Rize'ye doğru yola çıktı.

Daha önce Rizespor'da Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük görevi yapan Tomas, yeşil mavili ekipteki birçok transfere imza atmıştı.

44 yaşındaki teknik adam bu sezon Başakşehir'de yardımcı antrenörlük ve Antalyaspor'da teknik direktörlük görevi yaptığı için TFF'nin kurallarına göre Süper Lig'de 3. bir takım çalıştıramıyor. Eğer Rizespor Stjepan Tomas ile resmi imzayı atarsa gelecek sezon takımın başında yer alacak.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 33. ve 34. haftasında yardımcı antrenörler yönetiminde maça çıkacak...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.