Hava Durumu

Suç duyurusunda bulunacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında Başbakan Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar ile bürokratlar ve 63 akil adam hakkında "suçluyu kayırma" suçundan Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddelerinden işlem yapılması için savcılığa başvuracaklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suç duyurusunda bulunacağız

Reyhanlı’daki bombalı saldırılarla ilgili Bahçeli , "Provokasyonlara imkan vermeden, çatışma ve kutuplaşmaya fırsat tanımadan bu ağır yükün altından kalkmalıyız. Bu saldırının üstesinden gelmeliyiz ve mutlaka da gelecek kuvvetteyiz" dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları:

Reyhanlı’ya giden arkadaşlarımızı hazırladığı rapordan edindiğimiz izlenimlerimize göre söylemeliyim ki Reyhanlı da çok olumsuz bir hava hakimdir. Paniğe kapılan vatandaşlarımız ilçeyi terk etmiştir. Esnafımız dükkanını kapatmıştır.

Türkiye'nin egemenlik hakları çiğnenmiş. Bu çok ciddi bir zaaftır. Menfur saldırı sonrası yapılan açıklamalara dikkatle bakmak lazım.

'BÜLENT ARINÇ VE BEŞİR ATALAY HALA GÖREVDE KALACAK MI?'

İçişleri bakanı patlamadan sonra yaptığı açıklamada saldırıyı yapanın El Muharebat olduğunu söylemişti.

Diğer sallama bakanları da aynı açıklamayı yapmıştı. Net olan şey şudur; hükümetin kafası karışık. Yapması gereken şudur; Bu bombalar içeri nasıl sokulmuş, Mit ne iş yapmış. Reyhanlı'daki kanlı saldırı bir an önce aydınlatılmalı. El Kaide bağlantısı gözden kaçırılmamalı.

Görülmektedir ki Suriye meselesi çıkmaza girmiştir. Dışişleri Bakanı ve Başbakan'ın konsepti iflas etmiştir. Bülent Arınç ve Beşir Atalay hala görevde kalacaklar mı? Patlayan bombaların sorumluları mutlaka hesap vermeli.

Basına koyulan yasak demokrasisi seviyesini gösteriyor. AKP hükümeti iflas eden Suriye politikası yüzünden halkından özür dilemeli. Reyhanlı'daki saldırılar artık sabrımızı taşırmıştır.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.