Hava Durumu

Suç duyurusunda bulundu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, lüks bir cipi gasp ettiği iddiasıyla hakkında çıkan haberler nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kurt, "Eşimin kariyerini zedelemek istiyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2012 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2012 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suç duyurusunda bulundu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un eski iş ortağı Osman Görgülü, kendisinin şirketine ait olduğunu iddia ettiği ve şuan Akalın'ın kullanımında olduğunu belirttiği lüks cipi gasp ettiği gerekçesiyle Kurt hakkında savcılığa dolandırıcılık ve emniyeti suistimal iddialarıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Bunun üzerine Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Kurt, kendisine iftira atıldığını belirterek, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Savcısı Metin Küçükderen'e ifade veren Okan Kurt, ifadesinde, "Ben uluslararası taşımacılık yapıyorum. Ben şüpheliyi İhsan Görgülü olarak tanıyordum. Kendisini bana inşaatçı ve büyük otellerin ortağı olarak tanıttı. Daha sonra kendisinde bulunan cipi 100 bin euro karşılığında bana satmayı teklif etti. Bende kabul ettim ve şirket hesabına parayı gönderdim. Parayı yolladıktan sonra arabanın rehineli olduğunu söyledi. Ben de yapmış olduğum araştırma sonucu arabanın 180 bin TL civarında rehin olduğunu öğrendim. Aracın rehineli olduğunu öğrendiğimde, kendisine neden daha önce söylemediğini sordum. Kendisi bana parayı aldığında rehni kaldıracağını bildirdi. Daha sonra rehni kaldırmadı ve ortadan kayboldu" dedi.

Adliye çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kurt, "Hakkımda asılsız bir haber var. Önceden satın aldığım arabayla ilgili bu şahsiyeti savcılığa şikayet etmiştim. Onunla ilgili bir ifadeye geldim. Hakkımda çıkan haberlerle ilgili gelmedim. Ben aracımın bedelini tamamen şahsa ödemiştim. Evraklı olarak zaten şikayetim vardır. Avukatlarım aracılığıyla savcı beyle de görüştüm. Tamamen asılsız bir haber. Hakkımızda yalan haberler yapılmaya devam ediyor. Tabi bunun sizinle alakası yok. Bütün basın mensuplarından Allah razı olsun dünden beri arayıp soruyorlar, haberin yalan olduğu da ortaya çıktı. Çoğu kanal, çoğu gazete haberi kaldırdı sağ olsunlar. Çünkü bütün evrakları basına sunduk" diye konuştu.

Bunların tamamen karalama haberi olduğunu belirten Kurt, "Eşimin kariyerini zedelemek istiyorlar. Tamamen yalan haberler. Aracın bedelini tamamen kendi firmamdan şahsın firmasına ödedim. Dekontu savcı beye de sundum. Gerekli şekilde adli takip devam edecek" şeklinde konuştu.

 

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.