Hava Durumu

"Suçlu yönetim"

Türk futbolunun önemli antrenörlerinden Yılmaz Vural, "Bursaspor bu taraftarı ile düşme adayı olamaz. Ali Ay çok değerli bir insan ama profesyonel yöneticilik hiç kolay değil. Türkiye'de futbolu, futbolu bilenler yönetmeli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2018 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Suçlu yönetim"

ALİ AY İYİ AMA

49 yıllık futbol kariyerinde 31 sezonda 27 kulüp takımı çalıştıran Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Timsah'ın son durumunu değerlendirdi. Vural, "Bursaspor'un bu durumlarda olmasının en büyük sebebi kötü yönetim şeklindendir. Bu takım bu taraftarıyla düşme adayı olamaz. Ali Ay çok değerli bir insanımız ama profesyonel yöneticilik hiç kolay değil. Takım yönetmek zor. Ben Bursaspor'u böyle görmek istemiyorum. Türkiye'de futbolu, futbolu bilenler yönetmeli. Başakşehir tutuyor Barcelona'dan bir oyuncu alıyor. Yani neden Bursaspor kaç milyonluk şehri, futbol dolu kenti, bu kadar fanatik taraftarı olan, hakikaten Türkiye'de örnek gösterilecek bir pozisyonu olan takım, bakın ekonomisine çöktü gitti. Nasıl çıkacak? Düşmemeye oyna dur. Yani yakışıyor mu Bursaspor'a. Olur mu yani? Yani Bursaspor şapkayı önüne koyup yeniden kendini toparlamalı" dedi.

ORTADA FELAKET YOK

Timsah'ın teknik patronu Le Guen'i de değerlendiren Vural, "Başakşehir maçı sonrasında Paul Le Guen'in demecini izledim ve orada bir şeyler ifade etmeye çalıştı. Çok önemli. Onun üzerinde durulması lazım. Oyuncularla ilgili bir serzenişi vardı. Sanki iyi profesyonel olmadıklarını ifade ediyordu. Dolayısıyla bu durumun acil tedbirlerle veya bu oyunculara yapılacak uyarılarla mı bilemiyorum, takıma takviye mi önemli, aslında yani onu açmak gerek. Ancak transfer yapmayacağım dediği yerde Sow gibi önemli oyuncu alındı yani, az şey değil. Yani bugün Sow hakikaten önemli bir oyuncu, Bursaspor'a da katkıları olacaktır. Sonrasında Grozav ve Shehu da geldi. İkisi de takıma katkı verecektir. Bir de hocanın 25 puana rağmen sıkıntılı bir açıklaması vardı. Çok felaketmiş gibi göstermemek lazım. Biraz tedbir alınsa Bursaspor tabii ki de üst sıralara çıkacaktır" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.