Hava Durumu

Sulama kanalına atlayan kadının cesedi 44 kilometre uzakta bulundu

Adana'da ilk kocasından ayrıldıktan sonra evli bir kişiyle "kuma" olarak evlenen ve psikolojisi bozulduğu için dün sulama kanalına atlayan kadının cesedi, 44 kilometre uzaklıkta bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sulama kanalına atlayan kadının cesedi 44 kilometre uzakta bulundu

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi, Levent Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşlarındaki Zehra Ok, ilk eşinden ayrıldı. Bir süre sonra ise evli bir şahısla "kuma" olarak evlendi. Ancak evlendiği şahısla problem yaşamaya başladı. Biriktirdiği parayı da kocasına kaptırdı. Bu olaylar üzerine psikolojisi bozulan 3 çocuk annesi kadın sabah sulama kanalı kenarına gelip bir süre bekledi. Etraftaki vatandaşların uyarısına rağmen kadın, sulama kanalına atladı. Onu gören vatandaşlar da arkasından atladı ancak kanal akıntılı olduğu için kadın suya batarak gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşlar sudan çıkıp polise haber verdi. Olay yerine gelen dalgıç polisler, kadını aramaya başladı. Bu arada Zehra Ok'un oğlu Hüseyin Ok ile yakınları geldikleri olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Zehra Ok'tan geriye ise kanal kenarındaki terlikleri kaldı. Polis sulama kanalında gün boyu kadını aradı ancak bulamadı. Sulama kanalının suyu kesilerek aramaya akşam ara verildi.

Sabahın ilk saatlerinde arama kaldığı yerden devam etti. Polis sulama kanalını takip ederek Adana'ya 44 kilometre uzaklıktaki Karataş'ın Kızıltahta Mahallesi'ne kadar geldi. Burada yapılan aramada kadının cansız bedenine ulaşıldı. Polis kadının cesedini kanaldan çıkardı.

Zehra Ok'un cenazesi otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.