Hava Durumu

'Sultan' rahat kazandı

Okullararası futsal müsabakaları kapsamında oynanan karşılaşmada Fatih Sultan Mehmet Orta-okulu, Medine, Nazlı, Semanur ve Zeynep'in kaydetti- ği gollerle Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nu 4-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sultan' rahat kazandı

ÖNDE TAMAMLADI

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün okullararası futsal küçük kız ve erkekler müsabakaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan küçük kızlar karşılaşmasında Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu başından sonuna kadar üstün oynadığı maçta İnegöl Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nu 4-0 mağlup etti. Büyük heyecana sahne olan maça etkili başlayan Kırmızı Beyazlılar üst üste ataklar üretse de aradığı golü ilk yarının son bölümlerinde Medine'nin ayağından buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

ÜSTÜN OYNADI

İkinci yarıda da etkili oyununu devam ettiren Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu üst üste ataklar üreterek ikinci yarının ilk bölümlerinde Nazlı'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı. İkinci golden sonra baskılı oyununu sürdüren Kırmızı Beyazlılar bitime 5 dakika kala kullandığı köşe vuruşunu Semanur düzgün kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirdi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu son dakikada Zeynep'in attığı golle maçı 4-0 kazanmasını bildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.