Hava Durumu

Sultanlar hız kesmiyor

Bayramdan sonra çalışmalarına Bursa'da devam edecek Büyükşehir Belediyespor'da Başantrenör Angelo Anibal Vercesi, takımın son durumundan oldukça memnun.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2017 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2017 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultanlar hız kesmiyor

Yeşil Beyazlıların Çanakkale kampı, önceki gün yapılan son antrenmanla tamamlandı

ARKADAŞLIK BAĞI GÜÇLENDİ

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı olan Çanakkale kampı önceki gün tamamlandı. Milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olarak çalışmalarını sürdüren Yeşil Beyazlılarda Başantrenör Angelo Anibal Vercesi yapılan kampın takım açısından çok faydalı geçtiğini belirtti. Vercesi, "Çanakkale kampı oyuncularımızın kaynaşması ve arkadaşlık bağının güçlenmesi adına oldukça verimli geçti" dedi.

TURNUVALAR İYİ GELECEK

Milli takımlarında bulunan Nikolova, Leys ve Blein'in takıma katılmasıyla çok daha iyi bir duruma geleceklerini söyleyen Angelo Anibal Vercesi, "Milli takımdaki isimler de aramıza katıldıktan sonra Bursa'da yapılacak Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası ve Bulgaristan'daki özel turnuvayla çok daha iyi duruma geleceğiz. Tam takım olarak Sultanlar Ligi'ne de çok daha güçlü başlayacağız" diye konuştu. Yeşil Beyazlıların yeni transferi Gizem Karadayı ise lige iyi başlayarak sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.