Hava Durumu

Sultanlar İzmir yolcusu

9 Eylül'de başlayacak lig öncesi Osmangazili hentbolcular, 26-29 Ağustos'ta düzenlenecek organizasyonda eksiklerini görme şansı yakalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultanlar İzmir yolcusu

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediye-spor, ligin ilk hafta mücadelesinde evinde Yalıkavak Belediyespor'u ağırlayacak. 9 Eylül'de başlayacak yeni sezon öncesi ağırlık ve kondisyon antrenmanları ile hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Osmangazi'nin sultanları, İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda oynanacak hazırlık maçlarında boy gösterecek. 26-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Yenimahalle Belediyespor Kulübü ve Ardeşen Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşacak Osmangazi Belediyespor, yeni sezon öncesinde eksiklerini görme fırsatı bulacak.

GENÇ VE DİNAMİK BİR TAKIM

Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı'nda Başantrenör Nedzad Masic, bu yıl daha genç ve dinamik bir takım kurduklarını belirterek "İzmir'de oynayacağımız hazırlık maçlarında kendimizi deneyeceğiz. Gençlerimizin neler yapabildiklerini görüp, eksiklerimizi tamamlamak adına özel antrenman programları gerçekleştireceğiz. İyi derecelerle Bursa'ya dönmeyi temenni ediyorum" dedi. Ayrıca Osmangazi'nin sultanları, 4-6 Eylül tarihleri arasında Mardin'de düzenlenecek Kadınlar Türkiye Kupası'nda da Kastamonu Gençlik, Anadolu Üniversitesi ve Mardin Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.