Hava Durumu

Sultanlar seriyi bozdu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi Bursa temsilcilerinden Büyükşehir Belediyespor son haftalardaki yükselişini Galatasaray karşısında devam ettiremedi ve evinde rakibine 3-1'lik skorla boyun eğdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultanlar seriyi bozdu

HABER I Özgün DOĞAN I

5 MAÇLIK SERİ SONLANDI

Bursa Büyükşehir Belediyespor Vestel Venüs Sultanlar Ligi 18. hafta karşılaşmasında ağırladığı Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Son olarak deplasmanda Beşiktaş'ı 3-0'lık net bir skorla geçen Yeşil Beyazlılar 5 maçlık galibiyet serisine son verdi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşamaya istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi ilk seti 14-25 kaybetti. İkinci sette de etkili olan konuk ekip seti 25-22 kazanarak 2-0 öne geçti.

9. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Geride kalan setlerde sayı üretmekte zorlanan ev sahibi üçüncü sette toparlandı ve üst üste bulduğu sayılarla seti 25-21 kazanarak farkı 1'e indirdi. Dördüncü sette tecrübesini ortaya koyan Sarı Kırmızılılar file önünden bulduğu sayılarla seti 25-22 maçı da 3-1 kazanarak salondan ayrıldı. Bu skorla Bursa Büyükşehir Belediyespor 9. mağlubiyetini alarak Galatasaray'ın 5 puan gerisinde 5. sırada kalırken, konuk ekip 13 galibiyetini alarak 4. sıradaki yerini korudu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.