Hava Durumu

Sultanlar tur peşinde

CEV Challenge Cup’ta yoluna doludizgin devam eden Büyükşehir Belediyespor, ilk maçta yendiği Rote Raben Vilsbiburg’u rövanşta da mağlup ederek yarı final vizesini cebine koymak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 06:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2015 06:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultanlar tur peşinde
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Challenge Cup çeyrek final rövanş karşılaşmasında bugün Almanya’nın Rote Raben Vilsbiburg takımını konuk edecek. Avrupa’da final hedefleyen Yeşil Beyazlılar, ilk maçta deplasmanda 3-0 yendiği rakibini ikinci maçta da devirerek son 4’e kalmak isterken, Sultanlar da sakatlığı süren Birgül Güler forma giyemeyecek. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Nicolae Cristea - Aleksandar Petrovic hakem ikilisi yönetecek. 

SULTANLAR DESTEK BEKLİYOR

Büyükşehir Belediyespor bu turu geçmesi halinde yarı finalde Almanya'nın Schweriner SC takımıyla eşleşecek. Bu turdaki maçlar ise 25 Mart’ta deplasmanda, 29 Mart’ta Bursa’da oynanacak. Almanya’da oynanan müsabakada Türk taraftarların desteğinin kendileri için itici bir güç olduğunu belirten Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Emin İmen, “Bursa için önemli bir maç olacak, inşallah bu maçı da kazanıp yarı finale yükselmek istiyoruz. Bu önemli maçta bütün sporseverleri Bursamız için önemli bir başarıya tanıklık etmeye davet ediyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.