Hava Durumu

Sultanlardan 'öncü' ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı sporcuları ve antrenörleri, Öncü Okulları'nda gerçekleştirilen söyleşide öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultanlardan 'öncü' ziyaret

Salonda bekleyen kalabalık, Yeşil Beyazlı voleybolcuları alkış ve tezahüratla karşıladı.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Geçtiğimiz sezon Voleybol Kadınlar Challenge Kupası'nı kazanarak Avrupa sahnesinde büyük bir başarıya imza atan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, dün öğlen saatlerinde Öncü Okulları'nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Okul girişinde "Okulumuza hoş geldiniz Avrupa şampiyonları" pankartıyla Yeşil Beyazlı Voleybolcuları karşılayan minik öğrenciler, Sultanlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Sıcak karşılamanın ardından kendilerini konferans salonunda bekleyen yoğun kalabalığın önüne çıkan Bursalı voleybolcular, öğrencilerin yoğun ilgisi ve tezahüratıyla karşılaştı.

VOLEYBOL OYNADILAR

Salonda bir konuşma gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, böyle bir kalabalık arasında olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Yılmaz "Böyle keyifli bir etkinliğin parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Voleybolcularımız da çok heyecanlı. Bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Öğrencilerin soruları ve verilen cevaplarla kahkaha dolu anlara sahne olan organizasyonun sonunda okulun spor salonunda Yeşil Beyazlı sporcularla karşılıklı voleybol oynayan minik öğrenciler, daha sonrasında ise hazırlanan pastayı Filenin Sultanları'na ikram etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.