Hava Durumu

Süper Lig'de ayrılık

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile yolların ayrıldığı kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Lig'de ayrılık

Erzurumspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Sayın Mehmet Özdilek'le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Görev yaptığı süre boyunca takımımıza katkılarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sayın Mehmet Özdilek ve ekibine sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Özdelik'le Süper Lig'in devlerine yenilmedi

Süper Lig'e tarihinde ilk kez çıkan ve özellikle deplasmanlarda sergilediği oyunla takdir toplayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin büyük takımlarına karşı aldığı puanlarla dikkati çekti. Teknik direktör Mehmet Özdilek ile anlaşma sağlayan mavi-beyazlı ekip, 9. haftada çıktığı Trabzon deplasmanından 0-0 eşitlikle ayrılarak büyük takımları içerisinde ilk puanını aldı.

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Erzurum temsilcisi, iki farklı geriye düştüğü karşılaşmada 48'de Emrah Başsan'ın, 90 2'de de Lennart Thy'nin attığı gollerle 2-2 berabere ayrılarak hanesine 1 puan yazdırmayı başardı. Ligin 19. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Erzurum ekibi, öne geçtiği karşılaşmada 1-1 berabere kalarak, bu maçta da 1 puan aldı.

Deplasmanda son olarak büyük takımlar içinde lider Medipol Başakşehir'e konuk olan "Dadaşlar", oyuncusu Kristian Fardal Opseth'in kendi kalesine attığı golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Deplasmanlarda aldığı puanların ardından 24. haftada Galatasaray'ı ağırlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sezonun ilk yarısında 1-0 yenildiği sarı-kırmızılı ekibe evinde galibiyet şansı tanımadı ve ligin büyüklerinden puan alma serisini sürdürdü. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Galatasaray maçından aldığı 1 puanın ardından 22 puanla 17. sırada yer alıyor.

Mehmet Özdilek, BB Erzurumspor'un dün Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından bu açıklamayı yapmıştı...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.