Hava Durumu

Süper Lig kulüplerini kıskandıracak tesis

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde standartlara uygun futbol sahası, 2 halı saha, spor salonu, yüzme havuzu, tenis kortu, fitness salonu ve açık hava spor alanlarının bulunduğu Şahin Başol Spor Kompleksi, birçok profesyonel kulüpte bile bulunmayan özellikleriyle amatör kulüplere hizmet vermeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2012 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2012 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Lig kulüplerini kıskandıracak tesis

Bursa’nın daha sağlıklı bir kent olması hedefi doğrultusunda yeni nesillerin spora yönlendirilmesi için bu dönem spor yatırımlarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi’nde yaptırılan Şahin Başol Spor Kompleksi’nde inşaatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem projelendirilen, inşaatı devam eden ve tamamlanan 99 tesis arasında yer alan Şahin Başol Spor Kompleksi, birçok profesyonel kulüpte bile bulunmayan özellikleriyle başta amatör kulüpler olmak üzere 7’den 70’e bölge halkına hizmet vermeye hazırlanıyor.
Yaklaşık 25 bin metrekare inşaat alanına sahip tesislerin yeşil alanlarıyla birlikte 40 bin metrekarelik alanı bulunuyor. İçerisinde spor salonu, yüzme havuzu, standartlara uygun 1 futbol sahası, 2 halı saha, 1 tenis kortu, koşu parkuru, fitness salonu ve açık hava spor alanlarının bulunduğu tesis tam bir sağlıklı yaşam kompleksi oluyor.

SÖN RÖTUŞLAR YAPILIYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ile birlikte Şahin Başol Spor Tesisleri’nde devam eden çalışmaları inceledi. Yüklenici firmanın sorumlularından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Altepe, soyunma odalarından yüzme havuzuna, futbol sahasından spor salonuna kadar kompleks içindeki birimleri gezdi. İnşaatın tamamlanma aşamasına geldiğini ve son rötuşların yapıldığını dile getiren Başkan Altepe, “Bursa’yı öne çıkarmaya çalıştığımız kulvarlardan biri de spor. Bu hedef doğrultusunda tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar projelendirdiğimiz, inşaatı süren ve tamamlanan tesis sayımız 99’u buldu. Şahin Başol Spor Kompleksi de bu tesisler içinde ayrıcalıklı olanlardan biri. Bu tesis de diğer tesislerimizde olduğu gibi amatör kulüplerin yanında 7’den 70’e spora meraklı tüm bölge halkına hizmet verecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.