Hava Durumu

Süper Timsah

Bursaspor, Yalova Group Belediyespor deplasmanında zorlansa da kazanmasını bildi. Üst üste 6., bu sezonki 21. galibiyetine ulaşan Timsah, maç sonunda sevincini Yalova'da kendilerini yalnız bırakmayan taraftarıyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Timsah

Türkiye Basketbol Ligi 28. haftasında Bursaspor Durmazlar, Yalova Group Belediyespor'a konuk oldu. 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan mücadelede ilk basketini Şahin Ekmen'in üçlüğüyle bulan Yeşil Beyazlılar, Karlo Vragovic ve Salih Uğraşan'ın sayılarıyla ilk çeyreği 21-22 önde geçti. Coleman, Orçun Okkalı ve İlker Tunalı ile skor üreten ev sahibi ekip, 19. dakikada 36-34 öne geçse de devre 39-39 eşitlikle geçildi.

SON ÇEYREKTE COŞTU

İkinci yarıya üst üste sayılar bularak başlayan Yalova ekibi, 22. dakikada farkı 5'e çıkardı: 44-39. Ancak daha sonra Şahin Ekmen, Borovnjak ve Erdem İlter ile skor bularak yeniden dengeyi kuran Potanın Timsahları, son periyoda 57-54 geride girdi. Dördüncü çeyreğin başında 7-0'lık bir seri yakalayan Bursaspor, son dakikaları oldukça çekişmeli geçen müsabakayı 68-71 kazanarak 21. galibiyetine ulaştı.

Galibiyet selfie'si kaptan Salih'ten

Yalova Group Belediyespor karşısında zor da olsa galibiyete uzanan Potanın Timsahları, maç sonunda sevincini taraftarıyla paylaştı. Maç boyunca takımlarına büyük destek veren Bursaspor taraftarı, karşılaşmanın zaferle sona ermesiyle büyük sevinç yaşarken, galibiyet selfie'sini kaptan Salih Uğraşan çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.