Hava Durumu

Süper ve 1. küme'de kuralar çekildi

Bu sezon 3 grupta mücadele edecek Süper Amatör Küme'de ilk 2 sıradakiler play-off'a yükselirken, son 3 sıra küme düşecek, 1. Amatör Küme'de ise ilk 2 sıradakiler direkt Süper'e çıkacak, son sırada bulunanlar da 2. Küme'ye düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2019 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2019 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper ve 1. küme'de kuralar çekildi

HABER| Tolga ÖZTAŞ
2019-2020 futbol sezonu Bursa Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme'de kuralar çekildi. Merinos Parkı'ndaki dün sabah kahvaltılı olarak Gölpark'ta gerçekleşen kura çekimine yoğun bir katılım oldu.

Organizasyona Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federas-yonu Başkanı Osman Kılıç'ın yanı sıra Genel Sekreter Kenan Uyarlık, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak, İl Hakem Kurulu Üyesi Hasan Gerilmez.TÜFAD Başkanı Sait Ulvi Özdemir, eski başkanlarrdan ve TASKK yönetim kurulu üyesi Cemal Vardar ile Bursa Süper Amatör Küme ile 1. Amatör Küme'de mücadele edecek takımlarında başkanları, sporcuları ve temsilcileri katıldı.

Kura çekiminde konuşan Bursa Amatör Spor Ku-lüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, "Öncelikle yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah sakatlığın az olduğu ve fair-play ruhu içinde geçen bir sezon yaşarız. Bu yıl takımlarımız Süper Küme'de 3, 1. Amatör Küme'de ise 5 grupta mücadele edecek. İnşallah en başarılı olanları BAL ve Süper Amatör vizesi alacak" dedi. Süper Amatör Küme'de 3 grupta toplam 36 takım mücadele edecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar play-off'a yük-selecek. Son 3 sırada bulunan takımlar ise 1. Amatör Küme'ye düşecek. 1. Amatör Küme'de 5 grupta toplam 50 takım mücadele edecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Süper Amatör Küme'ye çıkacak, son sırada bulunan takımlar ise 2. Amatör Küme'ye düşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.