Hava Durumu

Süper ve 1. Küme'de kuralar tamam!

13 Ekim'de start alacak Süper Amatör Küme'de 2 grupta 25 takım Bölgesel Amatör Lig'e, 1. Küme'de yer alan 73 takım ise 8 grupta "Süper" olmak için kıyasıya mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper ve 1. Küme'de kuralar tamam!

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

UZUN BİR SÜREÇ OLACAK

2018-2019 futbol sezonu Bursa Süper Amatör Küme'de ve 1. Amatör Küme'de kuralar çekildi. Merinos Parkı'ndaki Gölpark Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kahvaltılı organizasyona Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, eski BASKF başkanlarından Cemal Vardar, TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sait Ulvi Özdemir, İl Hakem Kurulu Başkanı İsa Yücel Çırakoğlu ve Süper Amatör Küme ile 1. Amatör Küme'de yer alan takımların temsilcileri katıldı. 13 Ekim'de başlayacak Süper Küme'de 2 grupta 25 takım mücadele edecek. Gruplarında ilk 3 sırayı alan takımların Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için Play-Off oynama hakkı kazanacak olurken, son 2 sırada yer alan takımlar ise 1. Amatör Küme'ye düşecek.

"TAKIMLAR İÇİN HAYIRLISI OLSUN"

8 Grup'ta 73 takımın mücadele edeceği 1. Amatör Küme'de ise ilk 2 sırayı alan takımlar Süper Amatör'e yükselirken, son 2 sırayı alan takımlar ise 2. Amatör'e düşecek. Kura çekiminde konuşan BASKF Başkanı Osman Kılıç, "Öncelikle hem Süper Amatör Küme'de hem de 1. Amatör Küme'de yer alan tüm takımlarımıza hayırlı bir sezon diliyorum. Kısa bir süre sonra olağan genel Kurulu'muz olduğu için aslında çok fazla konuşmak istemiyorum ama biz demokratik bir ülkeyiz. Bunun en güzel örneği de seçimlerdir. O yüzden herkes BASKF Başkanlığına adaylığını açıklayabilir. Biz hiç kimse ile düşman değiliz. Bursa futbolu için güzel ve hayırlı bir seçim olmasını diliyorum. Hep birlikle inşallah Bursa futbolunu yukarılara çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.