Hava Durumu

Suriyeli aileyi soymuşlardı.. Böyle yakalandılar

İstanbul Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri Bahçelievler'de Suriyeli bir ailenin oturduğu evden 5 kilo altın çalarak kayıplara karışan Suriye uyruklu 3 şüpheliyi 24 saat geçmeden çaldıkları altınlarla yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suriyeli aileyi soymuşlardı.. Böyle yakalandılar
Bahçelievler'de, dün gece kendilerine polis olarak tanıtıp Suriyeli bir ailenin oturduğu evden 5 kilo altını alarak kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için Gayrettepe Asayiş Şube Müdrülüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Teknik takibin ardından Suriye uyruklu olduğu belirtilen şüpheli 3 kişinin izine akşamsaatlerinde ulaşıldı. Şüphelilerden ikisi Esenler'de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, diğer şüpheli ise Çamlıca Gişelerinde Gaziantep'e gitmek için yola çıkan yolcu otobüsünde yakalandı.

Suriyeli ailenin 5 kilo altını çalındı

3 şüphelinin üzerinde yapılan aralamalarda çalınan altınlara ulaşan polis ekipleri şüphelileri gözaltına alarak Gayrettepe Gasp Büro Amirliği'ne getirdi. Şüphelilerin çaldıkları altınlar ve bir miktar para ise Gayretepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde basın mensuplarına sergilendi.

Çalınan yaklaşık 5 kilo altının piyasa değerinin yaklaşık 500 bin lira olduğu belirtilirken yakalanan 3 kişi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelilerin sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.