Hava Durumu

Suriyeli çocuklar günün kahramanı oldu

Suriye’li 3 üç çocuk, Beşiktaş sahilinde denize giren, daha sonra hareketsiz kalan Abdulkadir K.’yi denizden çıkararak hayatını kurtardı. Abdulkadir K., olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suriyeli çocuklar günün kahramanı oldu
Olay, Beşiktaş-Üsküdar İskelesi’nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Üsküdarİskelesi’nin yanından denize giren Abdulkadir K., bir süre yüzdükten sonra denizde hareketsiz kaldı.



Denizde bir kişinin hareketsiz kaldığını gören Suriyeli 3 çocuk denize atladı. Yüzme bilen Mahmut, denizdeki kişiyi kurtararak kıyıya yaklaştırdı.

Arkadaşlarının yardımıyla Abdulkadir K.’yı kıyıya çıkaramayınca olay yerineBaşbakanlık Çalışma Ofisi’nde bekleyen polisler geldi. Polisler denizdeki kişiyi sahile çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Abdulkadir K.’yı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.



Kurtarmaya katılan çocuklardan Abdullah, "Adam denizin üzerinde yüzüyordu. Birden hareketsiz kaldı. Bizde denize girerek adamı kurtardık. Ambulans geldi adamı aldı" derken İbrahim ise "Biz hareketsiz olduğunu görünce ölecek zannettik. Denize atladık, kurtardık" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.