Hava Durumu

Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında adeta savaş çıktı! 4 yaralı...

Adana Merkez Yüreğir ilçesinde çadırlarda kalan Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında çıkan kavgada 4 kişi silahla yaralandı, bazı çadırlar ateşe verildi, çevredeki bazı araçlarda hasar meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında adeta savaş çıktı! 4 yaralı...

Merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde, bazı mahalle sakinleri ile çadırda kalan Suriyeliler arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 3'ü Suriyeli, 4 kişi silahla yaralandı. Kavga sırasında bazı çadırlar ateşe verildi, araçların camları kırıldı.İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çukurova Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Suriyeli yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kavganın ardından ailelerin çadırlarını toplayarak bölgeden ayrılmaya çalıştığı gözlendi.

Suriyeliler, Sarıçam ilçesindeki çadır kente nakledildiBu arada, olayın ardından eşyalarını ve çadırlarını toplayan Suriyeliler, Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüyle Sarıçam ilçesindeki çadır kente nakledildi. Suriyelilerin eşyaları ve çadırları ise Yüreğir Belediyesine ait kamyonla çadır kente taşındı.

Kavgada yaralanan Suriye uyruklu Cabir Abid (25) ve Ferhan Abid'in (32) durumlarının ağır, Hüseyin Can Demir'in (30) sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. İsmi öğrenilemeyen Suriyeli bir kişinin ise ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.