Hava Durumu

Suriyelilerin kiraladıkları evde...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bağcılar'da bir eve yaptıkları baskında, Türkiye'de kırmızı ve yeşil reçete ile satılan, Suriye'den kaçak olarak yurda sokulmuş çok miktarda ilaç ele geçirdi. Suriye uyruklu uyuşturucu satıcılarının kaldıkları evi odalara bölerek belli odaları malzeme depolamak için kullandıkları, diğer odalarda ise alıcıları beklettikleri tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suriyelilerin kiraladıkları evde...

NARKOTİK KÖPEĞİ "ETAP" BULDU

Jandarma ekipleri Diyarbakır'dan getirilen uyuşturucu maddeyi Esenyurt'ta inşaatlarda çalışan işçilere ve maddi durumu iyi olmayan gençlere sattığı belirlenen H.Ö.'yü aracıyla kaçmak üzereyken kıskıvrak yakaladı. H.Ö.'nün evinde narkotik köpeği "Etap" eşliğinde arama yapıldı.

Gizli bölmelerde piyasa değeri yaklaşık 50.000 TL olan 6 kilogram uyuşturucu madde, hassas terazi ile PKK terör örgütü propagandası amacıyla kullanılan çeşitli dövizler, terör örgütünü simgeleyen malzeme ve şahsın uyuşturucu bağlantılarını kayıt altına aldığı ajanda ele geçirildi. H.Ö., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEK KULLANIMLIK PAKETLER

Gaziosmanpaşa'da baba-oğulun otomobil ile dolaşarak deniz kenarında ya da yol kenarlarında park etmiş halde bulunan araçlardaki şahıslara, tek kullanımlık paketlerde uyuşturucu satmaya çalıştıkları belirlendi. Ekipler, baba-oğulun kullandığı araçta narkotik köpek timlerinin de desteğiyle arama yaptı. Aramada, çok sayıda tek sarımlık paketler halinde uyuşturucu madde bulundu. Baba-oğul yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.