Hava Durumu

Sürpriz teklife sevgiliden veto!

Yönetmen Sinan Çetin, yeni filmi 'New York in New York'ta, 'Berlin in Berlin'de Hülya Avşar'ın canlandırdığı karakter için Tuğba Ekinci'ye teklif götürdü. Ancak ünlü şarkıcı, sevgilisinin izin vermemesi sebebiyle rolü reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sürpriz teklife sevgiliden veto!

'New York in New York' filminin çekimlerinin bir kısmı İstanbul'da tamamlandı. Geri kalanı ise New York'ta çekilecek. Yeni filmde Cem Özer'in canlandırdığı 'Mürtüz' karakterini, Tuğba Ekinci'nin oyuncu sevgilisi Ahmet Yıldırım oynuyor. Ahmet Yıldırım, ilk filmde Hülya Avşar'ın oynadığı rolü canlandırmasına yönelik sevgilisi Ekinci'ye gelen teklifi veto etti.. Nedeni ise yeni filmde de 'Berlin in Berlin'deki cesur sahneye benzer sahneler olması.

Ekinci, kendisinin projede olmasına izin vermeye Yıldırım ile 3,5 yıldır birlikte olduğunu belirterek, "Ona ve ailesine olan saygımdan olgunlukla karşıladım. Ahmet'in kalbini ve düşüncelerini samimi buluyorum" dedi. Hülya Avşar, 'Berlin in Berlin' filmi ile Türkiye'ye yurt dışından ilk defa 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü getirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.