Hava Durumu

Survivor 2018'e 2 yeni yarışmacı...

Survivor 2018'in 10. bölümünde Acun Ilıcalı'nın daha önce de açıkladığı gibi iki yeni yarışmacı adaya geldi. Yeni gelen yarışmacılar İpek Yaşar ve Emre Durak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2018 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2018'e 2 yeni yarışmacı...

Acun Ilıcalı, sakatlığı nedeni ile yarışmadan uzak kalan Hakan Hatipoğlu'nun geri döneceğini ancak 1 ay yarışmalara katılamayacağını açıklamıştı. Ilıcalı, yarışmaya 2 yeni ismin dahil olacağını da belirtti. Gönüllüler takımına İpek Yaşar ile Emre Durak yeni yarışmacılar olarak dahil oldular.

ÖDÜL YARIŞMASINI KİM KAZANDI?
Hayranlarından gelen mesajlar için yarışan Gönüllüler ve All Star yarışmasını kazanan Adem'in son oyunda aldığı sayı ile All Star oldu.

Ada ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı yeni adasına kavuştu. Yarışmacılar açıklamalarıyla ne kadar mutlu olduklarını dile getirdiler.

Yarışmacılar Bil Bakalım oyunu oynadı. Ödülü reçel olan yarışmayı Gönüllüler takımından Anıl kazandı. Anıl ödülü paylaşmak için Razaman, Nevin, Funda, Yağmur ve Birsen'i seçti.

SURVIVOR EMRE DURAK KİMDİR?
Adanalı olan Emre Durak Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm'i mezunu. Meslek olarak Dublörlük de yapan yarışmacı, doğa sporlarına olan merakı ile biliniyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Youtube kanalı da bulunuyor. Bu kanalda tehlikeli videoları da çeken yarışmacı aksiyon ve çılgınlığı çok seviyor. Aksiyon sahneleri çeken Emre Durak tam bir Survivor gibi yaşıyor.

SURVIVOR İPEK YAŞAR KİMDİR?
27 yaşında Mersinli İpek Yaşar milli sutopu sporcusu. Galatasaray'daa takımında forma giymiş olan İpek Yaşar şu anda CrossFit yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.