Hava Durumu

Survivor 2019 şampiyonu Yusuf Karakaya'dan itiraf!

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın şampiyonu Yusuf Karakaya, Seray Sever ile Hakan Hatipoğlu'nun sunduğu Gel Yazın Konuşalım programına konuk oldu. Karakaya, normal hayata adapte olmakta güçlük çektiğini söyledi ve sosyal medyada aktif olamadığı için takipçilerinden özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2019 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2019 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2019 şampiyonu Yusuf Karakaya'dan itiraf!

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan şampiyonu Yusuf Karakaya, sosyal medyayı aktif kullanamadığı için takipçilerinden özür diledi.

"NORMAL HAYATA ADAPTE OLAMADIM"

Survivor 2019 şampiyonu Yusuf Karakaya, "Bırakın sosyal medyayı normal hayata adapte olamadım. Telefonumu bir yerlerde unutuyorum, arkadaşlarım toparlıyor. Sürekli 'Canlı yayını aç, bize video at' diye mesaj geliyor. Bunun için özür dilerim. Bana biraz zaman versinler, ben de tam olarak adapte olayım" ifadelerini kullandı.

YUSUF KARAKAYA KİMDİR?

Survivor'un başarılı yarışmacılarından Karakaya, 2 Ekim 1994 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. Yusuf Karakaya, 14 yaşına kadar Elazığ'da yaşadı. Arkadaşı sayesinde kick boks ile tanıştı. Ailesi karşı çıksa da Antalya'ya giderek hayalindeki spora başladı. Yoğun çalışmaları sonucu ilk girdiği Türkiye Şampiyonası'nda madalya kazandı. Daha sonra amatörde Türkiye geneli ve uluslararası birçok başarı elde etti.

TAYLAND'DA ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDU

Yusuf Karakaya, 18-19 yaşlarında bu işi profesyonel olarak yapmak için Tayland'a gitti. O bölgenin kemeri için Amerikalı rakibiyle maça çıktı. 4. rauntta rakibini nakavt ederek kazandı. Tayland'ın en büyük dövüş kulübü kendisine sponsor oldu ve yine Tayland'ın en büyük 3 organizasyonuna çıkarak nakavtla şampiyon oldu, kral ve kraliçe kupalarını kazandı. 1.5 yıl Tayland'da kaldıktan sonra Türkiye'den maç teklifi geldi. Nieky Holzken ile dövüşmek için maça çıktı. Sakatlığı nedeniyle 1.5 yıl tedavi gördü ve 6 ay önce yeniden dövüşe başladı. Slovak rakibini 2 rauntta nakavt etti ve kazandı. En büyük hedefi UFC'de şampiyon olabilmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.