Hava Durumu

Survivor 3. bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 29 Haziran 2020

Survivor 2020 TV8 ekranlarında bu akşam evlerinize konuk olan 122. bölümü ile heyecanı yine doruğa çıkardı. Peki bu akşam 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 29 Haziran Survivor 2020 3. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 3. bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 29 Haziran 2020

SURVIVOR'DA 3. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 122. bölümde müthiş bir dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor 2020'nin geriye kalan yedi yarışmacısı, parkurda en iyi dereceleri yapmak için inanılmaz güç harcadılar. Cemal Can, parkurun en iyi derecesini yaparak tur avantajını elde etti. İlk turdaki sıralama sonrasında en iyi ile en kötü, sonraki turda karşılaştı. Yarı finalde Cemal Can'ın rakibi Yasin olurken diğer eşleşme Sercan - Nisa şeklinde oldu. Bu dörtlüden çıkan final eşleşmesi ise Yasin - Sercan şeklindeydi.

Finalde verilen kıran kırana dokunulmazlık mücadelesi sonrasında galip gelen Sercan, üst üste üç dokunulmazlık oyununu kazanarak müthiş bir performans gösterdi.

DOKUNULMAZLIĞIN ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu sonrasında yarışmacıları harika bir ödül bekliyordu. Güzel bir villada DJ performansı ile dans edip eğlenecek olan yarışmacılar, havuz partisi ile de stres atacaklar. Devamında tereyağlı nefis bir dönerin keyfini doyasıya çıkaracak.

SURVIVOR'DA 2. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin dün akşamki yeni bölümünde baştan sona heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu mücadelede bütün rakiplerini geçen Sercan oldu. Cumartesi günü de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, böylece 2. dokunulmazlık oyununu kazanarak ikide iki yaptı.Survivor 2020 yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan Sercan, ödülden faydalanması için Kırmızı takımdan Elif ve Yasin ile Mavi takımdan Cemal Can'ı seçti.

SURVIVOR'DA HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 121. bölümde toplanan ada konseyinde dokunulmazlığı kazanan Sercan tarafından yeni eleme adayı açıklandı. Survivor Sercan, ada konseyinde dokunulmazlığı kaybetmesi halinde eleme adayı olacağını, Elif ile Yasin dışında herkesin onu eleme potasına göndereceğini iddia etti.

Survivor Sercan, ada konseyinde dört kişi arasında seçim yapacağını söyledi ve Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı olarak Nisa'yı söyledi.

SURVIVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor 2020'nin 120. Bölümünde yarışmacılar, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıkmıştı. Bireysel olarak mücadele ettikleri parkurda kıyasıya mücadele verdiler. Günün sonunda Sercan, haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan isim oldu. Cumartesi günü toplanan haftanın ilk ada konseyinde Sercan'ın eleme adayı olarak söylediği isim Berkan oldu.

SURVIVOR YENİ OYUN UYGULAMASI: DOKUNULMAZLIK OYUNU NASIL DEĞİŞTİ?

Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunu birkaç aşamadan oluşuyor. İlk olarak yarışmacılar, parkura tek tek çıkarak zamana karşı bir mücadele veriyor. En kısa zamandan en uzun zaman içinde bitiren yarışmacıya göre bir sıralama oluşuyor. Bu sıralama sonrasında ilk sıradaki sonuncu gelen şeklinde bir eşleşme yapılıyor. Bu turda iki yarışmacı parkurda aynı anda çıkıyor ve oyunda iki sayı alan kazanmış oluyor. Bu şekilde devam eden sistem finalde de aynı şekilde devam ediyordu.

Survivor 2020'de yeni oyun uygulaması nedir? Acun Ilıcalı açıkladı! Önümüzdeki haftadan itibaren oynanacak dokunulmazlık oyunlarında geçerli olacak bu uygulamaya göre; dokunulmazlık oyunlarında finale kalan yarışmacılardan beşe ulaşan dokunulmazlığı kazanmış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.