Hava Durumu

Survivor'da bir aşk bombası daha! Hilmi Cem...

İddiaya göre Hilmi Cem İntepe, kendisine aşkını ilan eden Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparou ile aşk yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2018 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da bir aşk bombası daha! Hilmi Cem...

Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Hilmi Cem İntepe ile Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi.

HOŞLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Daha sonra Acun Ilıcalı, ada konseyinde Hilmi Cem İntepe'ye durumu "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var. TürkiyeYunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı" demişti.

AYNI TİŞÖRT İLE POZ VERDİ

Bu olaydan sonra, Survivor dönüşü ikilinin ne yapacağı merak ediliyordu. Şimdi de Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi. İkili Instagram'da birbirlerini takibe aldı. Daha sonra Rodanthi Kaparou'nun, Hilmi Cem'in tişörtüyle olan Instagram paylaşımı dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.