Hava Durumu

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte eleme adayları... (31 Mayıs Pazar)

Survivor 93. bölüm heyecanı ile kaldığı yerden devam ediyor. Survivor 2020'de haftanın eleme adayları kim oldu? Sorusu dokunulmazlık oyunu sonrası belli oldu. Survivor adasında Ünlüler ile Gönüllüler arasında kıyasıya mücadele var. Ada konseyinde yapılan oylama sonucu Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu. İşte yeni bölümden detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2020 01:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2020 01:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte eleme adayları... (31 Mayıs Pazar)

31 Mayıs Pazar Survivor dokunulmazlığı kazanan takım haberimizde. TV8'in ilgi odağı yarışmasında ada konseyi heyecanı yaşanacak. Eksilmek istemeyen Ünlüler ve Gönüllüler ise dokunulmazlık oyunu mücadelesi verdi. Peki 31 Mayıs Pazar dokunulmazlık oyununu kim kazandı Ünlüler mi Gönüllüler mi? Öte yandan, eleme adayı kim oldu adı en çok yazılan isim de haberimizde. TV8 Acunn.com ada konseyi izleyin. İşte Survivor dokunulmazlık kazanan takım 31 Mayıs Pazar...

SURVIVOR ELEME ADAYI KİMLER OLDU, DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? (31 MAYIS PAZAR)

Survivor'ın yeni bölümü bu akşam ekranlara geldi. 93. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, haftanın son dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaştı. Elenmek istemeyen yarışmacılar ve eksilmek istemeyen iki takımın mücadelesi nefesleri kesti.

Dün oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanmıştı. Gönüllüler, dünkü galibiyetle toplamda üçüncü dokunulmazlığı kazanmış oldular. Ünlüler ise üçüncü kez kaybetti ve ada konseyine gitti. Ada konseyinde yazılan isim ise Aycan oldu.

Bu akşam Survivor 31 Mayıs Pazar 93. bölümde ise Ünlüler Gönüllüler son dokunulmazlığı kazanmak için mücadele etti.

DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLER'İN OLDU!

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan takım 10-5'lik skorla Gönüllüle oldu. Böylece Gönüllüler üst üste dördüncü dokunulmazlık oyununu da kazanmış oldu.

Eleme adayları ise Ünlüler Takımı'nın tamamı olmuş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.