Hava Durumu

Survivor'ın iddialı ismi gözyaşlarına boğuldu!

Survivor gönüller takımının dikkat çeken isimlerinden Burak Yurdugör'ün aile hasreti, genç yarışmacıyı gözyaşlarına boğdu. Survivor Burak, adaya gelmeden önce ailesini hiç özlemeyeceğini düşünerek geldiğini ancak ilk defa onlardan bu kadar uzak kaldığını ve özlediğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2020 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2020 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'ın iddialı ismi gözyaşlarına boğuldu!

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Burak Yurdugör, ada hayatında yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlattı.

Acunn.com'da yayınlanan röportajda gözyaşları içinde kalan Burak, "Survivor'a katılmadan ailesine 'neden ağlıyorsunuz, gideceğim geleceğim' diyordum. Buranın psikoloji inanılmaz farklı. Ben normalde eğlenceli bir insanım. Burada kimseye güvenemiyorsun. Kendi arkadaşlarımı o kadar çok özledim ki. Ben buraya gelince değiştim" dedi.

'ÇOK SIKINTILI İNSANLAR'

Aile hasreti çektiğini söyleyen Burak, "Yatıyorsun kalkıyorsun aynı yer, aynı insanlar. Sosyal hayat yok. Psikolojik savaş veriyorsun. Dışarda farklı olan insanlar burada farklı davranıyor. Kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum. Onların ve benim bir ailem var. Kendi kafamda ailemi düşündüm. Bu yüzden ağlıyorum. İçerideki insanlar çok sıkıntılı insanlar. Dışarıdaki arkadaşlarımın ben elini ayağını öpeyim. O kadar özledim ki onları. Ağladıkça daha çok güçleniyorum. Asla gitmek istemiyorum bunları" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.