Hava Durumu

Survivor Nagihan, göğüs ve dudak estetiği oldu!

Survivor'ın geçen yılki yarışmacısı 33 yaşındaki Nagihan Karadere, özel bir sağlık turizmi şirketinin sponsorluğunda estetik ameliyatı olarak göğüslerini büyütüp, dudaklarına doldu yaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Nagihan, göğüs ve dudak estetiği oldu!

Survivor'ın geçen yılki yarışmacısı 33 yaşındaki Nagihan Karadere, özel bir sağlık turizmi şirketinin sponsorluğunda estetik ameliyatı olarak göğüslerini büyütüp, dudaklarına doldu yaptırdı. Trakya Üniversitesi Hastanesindeki operasyonun ardından taburcu edilen Karadere, kendisine çok sayıda dizi ve film teklifleri geldiğini ifade ederek, Göğüslerimi büyüttüm, dudak dolgusu yaptırdım. Kızım için mücadele etmek zorundayım. Benim ilgimin televizyon olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok seviyorum. Bundan sonraki projelerimde hep televizyonla ilgili olacaktır dedi.

Sporcu bir kadın olduğu için küçük göğüslerinden şikayetçi olduğunu anlatan Karadere, "Estetik operasyonu geçiren arkadaşlarla görüştüm, kendimde eksik bulduğum ve sporcu olduğum için göğüslerimin küçük olmasından kaynaklı olarak kafayı takmıştım. Sonrasında ben de göğüs operasyonu oldum, göğüslerimi büyüttüm. Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. 2 saatlik bir operasyon sonrasında güzel bir görüntüye ulaştım.

Tam bir gün oldu ayaktayım ve çok sağlıklıyım. Hüsamettin hocamı çok araştırdık ve muhteşem. Şu an ağrısız, sızısız, hiçbir yerim ağrımadan, morarmadan güzel bir operasyon gerçekleştirdi. Bu kadar kolay geçeceğini hiç tahmin etmiyordum. Daha çok ağrılı olacağını düşünüyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. İyi ki hocamı tercih etmişim. Göğüs dışında dudak dolgusu yaptırdım. Gerçekten çok beğendim"dedi.

Hukuki süreç devam ettiği için kızı ve eşiyle ilgili tartışmalar konusunda konuşmak istemediğini belirten Karadere, "Şu an yeni projeler için hazırım. Önümüz açık, çok güzel projeler bizi bekliyor. Öncelikle olarak bir moda programından çıktım. Geçmişimde Survivor var. Bir sinema filmi çektik, şu an ikincisi yolda. Önümüzdeki haftalarda ikincisi çekilecek. Bir dizi teklifi de var ama onun için henüz karar vermedim. Çünkü temposu çok yoğun olduğu için düşünmem gerekiyor. Bunların dışında bir ekstrem sporlarla ilgili program teklifi var. Kısmet olursa Kerem Savaş Sarı ile birlikte televizyon programı düşünüyoruz.

Güzel teklifler devam ediyor. İnşallah yeni görüntümle birlikte yepyeni güzel projelerde yer almayı düşünüyorum. Herkes kamerayı sevebilir ama kamera herkesi sevmez. Ben kamerayı, kamerada beni sevdi diyebilirim. Şu an ilgiler üzerimde sebebi de çok hırslı bir yapımın olması, çok çalışkan bir kadın olmam ve kendi ayaklarımın üzerinde duruyor olmam. Çok şeyin üstesinden geldim, hiç pes etmiyorum, geriye bakmıyorum. Vermem gereken savaşlar var. Kızım için mücadele etmek zorundayım. Benim ilgimin televizyon olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok seviyorum. Bundan sonraki projelerimde hep televizyonla ilgili olacaktır"şeklinde konuştu.

Göğüs ve dudak dolgu operasyonu 2 saatte tamamladıklarını kaydeden plastik cerrahı Prof. Dr. Hüsamettin Top ise Nagihan Karaderenin bir sağlık turizmi şirketiyle kendilerine geldiğini söyledi. Top, "Kendisini göğüs estetiği istiyordu. Yaklaşık 2 saat süren operasyonla kendisine göğüs protezi uygulayarak meme estetiği yaptık. Kendi vücudundan aldığımız yağ dokusuyla da dudaklarını daha dolgun hale getirdik. Ameliyat sonrasında ilk gününde problemsiz olarak takip ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.