Hava Durumu

Survivor şampiyonu ne zaman belli olacak, ödülü ne olacak?

Survivor 2020 şampiyonunun ne zaman belli olacağı araştırılıyor. TV 8'de ekrana gelen yarışmada final için geri sayım başladı. Dün akşam yapılan oylamanın ardından bir kişi daha yarışmaya veda etti ve finalistler belli oldu. Son üçe kalan Yasin Obuz finale kalamadı. Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı için bu akşam SMS oylaması yapılacak. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor şampiyonu ne zaman belli olacak, ödülü ne olacak?

Survivor 2020 finali için geri sayım başladı. Survivor şampiyonu ne zaman belli olacak sorusu ile ilgili geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı açıklama yapmıştı. Berkan'ın elenmesinin ardından son üçe kalan isimler Yasin, Cemal Can ve Barış olmuştu. Dün akşam yapılan SMS oylamasının ardından ise finalistler açıklandı. Bu akşam yapılacak son oylamanın ardından Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven arasından bir kişi şampiyon olacak.

SURVİVOR ŞAMPİYONU NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Survivor 2020 şampiyonu bu akşam yapılacak olan oylamanın ardından belli olacak. Dün akşam Yasin Obuz'un elenmesinin ardından finale kalan isimler Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven oldu.

Büyük final İstanbul Galataport'ta yapılacak.

SURVİVOR'DA BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Survivor'da büyük ödülün ne olduğu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Geçen sene birinci olan isim 500 bin TL ödül kazanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.