Hava Durumu

Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir, babası kim?

Survivor Yunus Emre'nin hayatı, yarışmanın son bölümünde gündeme geldi. Yunus Emre'nin babası Türk güreşinin önemli isimlerinden olan Reşit Karabacak ile ilgili Acun Ilıca'nın yaptığı açıklama duygusal anlara neden oldu. Gönüllüler takımında yer alan ve performansı ile dikkat çeken Survivor Yunus Emre Karabacak 20 senedir babası gibi güreş sporu ile ilgileniyor. Kırkpınar'da 3 kere dereceye giren Survivor Yunus Emre BESYO antrenörlük bölümünden mezun. İşte, Survivor Yunus Emre Karabacak'ın babası ve hayatı ile ilgili bilgiler.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir, babası kim?

Survivor Yunus Emre'nin biyografisi ve hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. 2021 Survivor Gönüllüler takımında mücadele eden Yunus Emre Karabacak, babası gibi güreş sporu ile ilgileniyor. Kısa süre önce ayağından sakatlanan Yunus Emre adadaki uyumlu tavırları ile adından söz ettiriyor. Yunus Emre, yıldızlar ve gençler kategorisinde derece yapmasıyla biliyor.

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Yunus Emre Karabacak Erzurum doğumlu. 11 Şubat 1990'da dünyaya gelen Karabacak Bursa'da yaşıyor. 20 senedir güreş yapan başarılı sporcunun Türkiye'de dereceleri bulunuyor. Ayrıca Kırkpınar'da 3 kere dereceye girmiş.

Liseyi Atatürk Anadolu lisesi spor bölümünde okuyan Yunus Emre Karabacak, Balıkesir Üniversitesi BESYO antrenörlük bölümünden mezun. 2015'de üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu olan Yunus Emre Karabacak, Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatına devam ediyor.

Survivor Yunus Emre'nin babası Reşit Karabacak Türk güreşinin önemli isimlerinden biri. 20 yıldır güreş yaptığını ifade eden Yunus Emre, yıldızlar ve gençler kategorisinde derece yapmasıyla biliyor. Ayrıca Yunus Emre, Kırkpınar'da da 3 kez derece yapmış isimler arasında yer alıyor.

Instagramda 'yunusemrekarabacakkk' ismini kullanan yarışmacı 4 bini aşkın takipçiye sahip..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.