Hava Durumu

Sutter Bursaspor yönetimine mesaj gönderdi

Golcü futbolcu, geçen sezonun bir benzerini daha yaşamak istemediğini belirterek, “Bursaspor ile 2 yıllık sözleşmem var. Ancak kulübün finansal problemleri varsa ve benden memnun değillerse, ayrılmayı isterim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 06:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 06:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sutter Bursaspor yönetimine mesaj gönderdi
Bursasporlu futbolcu Tom De Sutter geleceği ile ilgili Belçika basınına konuştu. Tecrübeli futbolcu kariyerine Bursaspor'da devam etmek istediğini ancak geride kalan sezon gibi olması halinde ayrılacağını söyledi. Belçikalı futbolcu, Başakşehir maçını işaret ederek, “Bursaspor'da formayı giydiğim ilk maçta kaleye bir şut çektim. Eğer o şut gol olsaydı, şu anda her şey bambaşka olabilirdi. Takımın değerli bir futbolcusu olduğumu biliyorum. Buradaki geleceğimi tahmin edebiliyorum. Bursa çok güzel bir şehir ancak gelecek sezon bazı değişiklikler olabilir” ifadelerini kullandı.

TÜM TEKLİFLERE AÇIĞIM

“Geçen sezon gibi bir sezon yeniden yaşamak istemiyorum” diyen Tom de Sutter, “Kesinlikle öyle bir sezon yaşamak istemiyorum. Bunlar futbolun içinde var. Bunu öğrendim. Bursaspor ile 2 yıllık sözleşmem var. Ancak kulübün finansal problemleri varsa ve benden memnun değillerse, ayrılmayı isterim. Eğer buna zorunda kalırsam gelecek tüm tekliflere açığım. Lokeren'in bana ilgisi olduğunu biliyorum. Menajerim bu konu ile ilgili bana bilgi verdi. Lokeren iyi ve hırslı bir takım. Benim açımdan bir sorun yok” şeklinde konuştu.

Tom de Sutter, “Kış transfer döneminde Club Brugge ve Anderlecht benimle ilgilendi” dedi. Belçikalı golcü futbolcu, şunları söyledi: “'Kış transfer döneminde Club Brugge'ün menajeri Vincent Mannaert'den bir telefon aldım. Beni aradıkları için çok mutlu olduğumu ve transferim için kulübümle görüşmeleri gerektiğini söyledim. Fakat daha sonra herhangi bir gelişme duymadım.”
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.