Hava Durumu

Taban birliklerinden Çavuşoğlu7na ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile BASKF Başkanı Osman Kılıç'ın öncülüğündeki heyetin Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ziyareti oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taban birliklerinden Çavuşoğlu7na ziyaret

Bursa sporuna hizmet eden "Taban Birlikleri" Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, BASKF Başkanı Osman Kılıç, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, yönetim kurulu üyeleri Hasan Özyıldırım ve Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammed Çağ, Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü katıldı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun Ankara'daki makamında yapılan ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Çavuşoğlu, "Bursa'dan ziyaretime gelen bu önemli spor ekibine çok teşekkür ediyorum. Spor camiasından bu şekilde ilgi görmek beni çok onure etti. Bursa şehri Bursaspor'un şampiyonluğundan sonra adeta sporda marka haline geldi. Hem Bursaspor'un Süper Lig'de olmasıyla hem de böyle kaliteli yöneticilere sahip olması bu kaliteyi artıracaktır" dedi.
Ziyaretin ardından taban birlikleri Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na tablo hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.