Hava Durumu

Tacizi böyle anlattı: "Çıplak poz baskısı..."

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Sara Sampaio taciz skandalları hakkında konuştu. Sampaio, Kendisine 'çıplak poz' baskısı yapıldığını söyleyerek, "Tacize uğramak işimin bir parçası olmamalı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tacizi böyle anlattı: "Çıplak poz baskısı..."

Portekizli model Sara Sampaio Fransa'da yayınlanan Lui adlı derginin, üstsüz bir pozuna kendi izni olmadan kapağında yer vermesine sinirlendi. Sampaio, Lui dergisi ile kapak çekimi yapmak için hem kendisinin hem de ajansının bu çekimde çıplaklık olmayacağı konusunda anlaştığını ancak durumun aksi yönde sonuçlandığını anlattı.

26 yaşındaki Sara Sampaio, kendisine çıplak poz vermesi için baskı yapıldığını, sürekli olarak 'Neden çıplak poz vermek istemiyorsun' diye sorulduğunu iddia ederek şu açıklamayı yaptı;

"Bugün kendimi Fransız dergisi Lui ile yaşadığım bir deneyimi sizinle paylaşmak zorunda hissediyorum. Her modelin ve her kadının kendi bedeni ve görüntüsü ile ilgili tercih yapma hakkı olmasını istiyorum. Çekim sırasında bedenimin çıplak görünmesini istemediğim herhangi bir parçasının kameralara yansımaması için elimden geldiğince büyük bir gayret gösterdim. Daha sonra çekilen pozları incelerken bir karede kazara göğsümün açıldığını fark ettim. Dergiye bu pozun kullanılmaması gerektiğini söyledim. Ama, bu şartımı kabul eden dergi bana yalan söyledi ve anlaşmamızı bozdu. O poza kapağında yer verdi. Geçmişte çıplak pozlar vermiş olduğum için çalıştığım bazı setlerde tekrar aynı şekilde objektif karşısına geçmem konusunda baskı gördüm. Bunu reddettiğim zaman da 'Zor ve kaprisli' olmakla suçlandım.

INSTAGRAM'DAN TACİZ PAYLAŞIMI

Sampaio Instagram'dan "Tacize uğramak işimin bir parçası olmamalı" başlığıyla yayınladığı açıklamasını, "Bedeniyle barışık olduğunu ve gerektiği zaman çıplak poz da verdiğini ama bu konuda zorlanmayı sevmediğini" belirterek noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.