Hava Durumu

Tahsilat için girdikleri evde hırsızlık yaptılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, emekli polis memurunun babasının evinden 11 bin 500 lira çaldığı iddia edilen zanlılardan biri yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tahsilat için girdikleri evde hırsızlık yaptılar

Medikal cihaz satışı yapan 2 zanlıdan biri emniyet ekiplerinin takibi neticesinde yakalanırken, diğerinin yolcu otobüsü ile kaçtığı bildirildi.

İddiaya göre, Cevdet Özçalış ve Cengiz Ç. bir ay önce sattıkları tansiyon ve masaj aletinin tahsilatı için dün sabah saatlerinde 34 HF 6638 plakalı özel otomobille İnegöl'e geldi. Turgutalp Mahallesi Goncagül Sokağı'nda ikamet eden 77 yaşındaki Necip D.'nin evine giden iki kişi, sattıkları medikal cihazların taksitini tahsil etmek istedi. İki kişiyi evine davet eden yaşlı adam, cihazların toplam ücreti olan 400 lirayı ödeyeceğini söyledi. O sırada iki şahıs, telefon görüşmesi için odadan uzaklaşan yaşlı adamın kanepe üzerindeki ceketinde bulunan 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 doları alıp evden çıktı.

Geldikleri araca binen şahıslar kayıplara karıştı. Telefon görüşmesinin ardından şahısların ceketin cebinden aldıkları paralarla kaybolduğunu fark eden yaşlı adam, durumu emniyete bildirdi. Zanlıların Bursa istikametine gittiği ihbarını alan emniyet ekipleri, Şehitler köyü yol ayrımında pusuya yattı. Ekipler tarafından durdurulan aracın sürücü Cengiz Ç. gözaltına alındı. Cevdet Ö.'nün ise yolcu otobüsüne binerek kayıplara karıştığı bildirildi. Şahsın üzerinde 3 bin 500 lira ele geçirilirken, dolarların ise firari zanlıda olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.