Hava Durumu

Taiwo o kadar rahat ki

Antrenmana mazeretsiz çıkmayan ve bu nedenle Bursaspor’un para cezası verdiği Nijeryalı futbolcu, kurtuluş reçetesini buldu. Taiwo çalışmadığı günler için kulübe sağlık raporu getirecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taiwo o kadar rahat ki
CEZAYA KARŞILIK RAPOR

Bursaspor’da Taye Taiwo’ya verilecek ceza ile ilgili karar dün yönetim kurulunun imzasına açıldı. Yöneticiler kararı imzalarken 350 bin TL’lik ceza Nijeryalı futbolcu için bir şey ifade etmiyor. Taiwo’nun daha önce de gelmediği antrenmanlar için rapor aldığı ve bu nedenle cezanın işleme konulamadığı bildirildi. Nijeryalı futbolcu yine aynı yolu izleyerek katılmadığı antrenman günlerini kapsayan sağlık raporunu yönetime sunacak. 

HAYAT ONLARA GÜZEL

Konuyla ilgili görüşünü aktaran ve isminin açıklanmasını istemeyen Bursasporlu bir yönetici, “Biz neyin cezasını veriyoruz ki. Adamlar istedikleri gibi hareket ediyor. Paralarını bir gün geç yatırsak ihtarname gönderiyor, antrenmana çıkmadıklarında rapor getiriyor. Hayat onlara güzel. İmzaladığımız kağıt, evrak kalabalığından başka bir şey değil. Onlar hep haklı, biz haksızız” sözleriyle yaşanılan çaresizliği gözler önüne serdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.