Hava Durumu

Taiwo'ya tam bir Bursasporlu gibi davrandı

Girdiği ikili mücadelede Serdar Kurtuluş’un ciddi sakatlanmasına yol açan U21 Takımı futbolcusu Abdurrahman Taiwo, takım arkadaşları ile birlikte tecrübeli futbolcuyu ziyarete hastaneye gitti. Serdar ve Taiwo arasında geçen diyalog ise herkesi duygulandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 05:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 05:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taiwo'ya tam bir Bursasporlu gibi davrandı
Barış YALIM'ın haberi

Serdar, “Üzgün olduğunu biliyorum. Kafanı topla ve Bursaspor’a katkı vermeye devam et. İçin çok rahat olsun kardeşim” dedi. Taiwo ise, “Olanlar için çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda çok güçlü bir şekilde geri döneceksin. Bütün Bursaspor camiasından ve Serdar’dan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bursaspor’un U21 Takımı ile yaptığı hazırlık maçında ciddi bir sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş’a ziyaretçi akını devam ediyor. A Takım’ın yanı sıra dün de U21 Takımı hastaneye giderek tecrübeli futbolcuyu yalnız bırakmadı. Altyapıdan sorumlu yönetici Ali Turan, antrenörler ve futbolcular, Kurtuluş’u ziyaret ederken, gözler Abdurrahman Taiwo’yu aradı. Girdiği ikili mücadelede Serdar Kurtuluş’un sakatlanmasında büyük rol oynayan Taiwo, çok üzgün olduğunu belirtti.



ÜZGÜN OLDUĞUNU BİLİYORUM


İkili arasında geçen diyalog ise herkesi duygulandırdı. Serdar Kurtuluş, “Üzme kendini. Olur böyle şeyler. Futbol bu. Sen değil başkası da olabilirdi. O hamleyi ikimiz birden yaptık. Olacağı varmış. Sen Bursaspor’a katkı sağlayamaya devam et. Üzgün olduğunu biliyorum, kafanı topla kardeşim. Kötü niyetli olmadığını biliyorum. İyi niyetli bir çocuksun. Kolay bir şey değil ama bir an önce o psikolojiyi atlat. Ben asla seninle ilgili kötü bir şey düşünmüyorum. İçin rahat olsun” dedi. 

HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM

Abdurrahman Taiwo ise şunları söyledi: “Olanlar için çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda çok güçlü bir şekilde geri döneceksin. Bütün Bursaspor camiasından, Serdar’dan ve ailesinden çok özür diliyorum.” Konuşmaların ardından futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler, Serdar Kurtuluş’la hatıra fotoğrafı çektirdi ve tek tek geçmiş olsun dileklerini yöneltti. Serdar’ı ayrıca A Takım futbolcuları da bir an yalnız bırakmıyor. Ziyaret boyunca, bir çok A takım futbolcusu Serdar’ın ihtiyaçları için yanında bulundu.

Allah beterinden saklasın

Serdar Kurtuluş, yaşadığı sakatlıkla ilgili, “Şu an ödem yoğunluğu olduğu için detaylı bilgi veremiyorlar. Birkaç kez MR’a girmeme rağmen sonuç çıkmadı ama iyi düşünelim iyi olsun. 3 gündür buradayım ve çok destek aldım. Başkanımız, hocamız sürekli yanımda oldular. Umarım iyi bir şekilde dönerim. Olan oldu, Allah beterinden saklasın. Belki şer görünse bile bizim için hayırdır. Bundan sonra en iyi şekilde nasıl dönebilirim ona bakacağım” dedi. Serdar Kurtuluş’un sahalardan ne kadar uzak kalacağı, bugün yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.