Hava Durumu

Takım Bursa'ya hazır döndü!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, futbolcuların 50 günlük aradan sonra hazır biçimde Özlüce'ye dönmelerinin sevincini yaşıyor. 12 Haziran'da maç oynayacakmış gibi antrenmanlarını sürdüren Yeşil Beyazlılar'da tempo artmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Takım Bursa'ya hazır döndü!

SEVİNCİ PERÇİNLENDİ

8 Mayıs Cuma günü Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde topbaşı yapan Yeşil Beyazlılar'da çifte sevinç yaşanıyor. Teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarına yapılan Kovid-19 testlerinin negatif çıkması üzerine rahat bir nefes alan Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in oyuncularının 50 günlük periyotta kendilerine iyi bakmasıyla sevinci perçinlendi. Futbolcularının evde geçirdikleri dönemde kendilerine verilen antrenman programını eksiksiz uygulaması üzerine İbrahim Üzülmez Özlüce'de karşısında hazır bir takım buldu.

KAMP DÜZENİ OLACAK

İbrahim Üzülmez bu nedenle belirlenen antrenman programının dozunu arttırdı. 12 Haziran'da maç oynayacakmış gibi çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da kondisyon antrenmanlarının yanı sıra, topla yapılan taktik idmanlara da geçiş süreci başladı. Bununla birlikte tek-nik heyet hafta boyunca oyuncuları bazı testlere tabi tutacak. Elde edilecek verilerle çalışma programının dozu ayarlanacak. Yeşil Beyazlılar'la devre arasından kısa bir süre önce anlaşma sağlayan İbrahim Üzülmez oyuncularına tıpkı Side'deki kamp programını uygulayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.