Hava Durumu

Takım otobüsüne binemediler!

Bursaspor kafilesi Erzurum dönüşünde taraftarın protestosundan korunma amacıyla farklı otobüsle Özlüce Tesisleri'ne gitti. Emniyet güçlerinin aldığı önlemler üst düzeydeydi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Takım otobüsüne binemediler!

Haber | Tolga ÖZTAŞ

Erzurumspor'a 2-0 yenilerek kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan Bursaspor'da Yeşil Beyazlı kafilenin Bursa'ya dönüşünde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

ÇEVREDE KUŞ UÇURTMADILAR

Özel uçakla Erzurum'dan ayrılan ve gece geç saatlerde Yenişehir Havalimanı'na ulaşan Bursaspor kafilesi için emniyet güçleri adeta çevrede kuş uçurtmadı. Kafilenin etrafında etten duvar örülürken, alınan önlemlerin daha öncekilere oranla daha da geniş boyutta olması dikkatlerden kaçmadı.

FUTBOLCU YERİNE MALZEME

Bursaspor kafilesi Yenişehir Havalimanı'ndan kulübe ait takım otobüsünün yerine beyaz renkli farklı bir otobüsle Özüce Tesisleri'ne hareket etti. Takımın otobüsüne ise sadece malzemeler yerleştirildi. Takımın giriş yapacağı sırada protesto amacıyla tesis çevresinde toplanan taraftarlar emniyet güçleri tarafından uzaklaştırıldı. Bursaspor kafilesine Yenişehir Özlüce yolculuğu sırasında 20'ye yakın çevik kuvvet minibüslerinin eşlik etmesi objektiflere yansıdı.

ANTALYA YOLCULUĞU YARIN

Bursaspor Yönetimi dün Erzurumspor maçının ardından Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde toplandı. Durum değerlendirilmesi yapılan toplantıya teknik direktör Mesut Bakkal da katıldı. Bakkal, sabah oyuncularıyla yaptığı toplantının detaylarını yönetime aktardı. Mesut Bakkal'ın yönetime takımın ligde kalacağına inandığını söylediği bildirildi. Yönetim Kurulu ayrıca Antalyaspor ile 10 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da oynanacak maç için takımın yarın Antalya'ya gitmesini kararlaştırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.