Hava Durumu

Taksiciyi bıçaklayarak gasp ettiler

KURTKÖY'de taksi şoförü Cevdet Yıldız, aracına binen bir kişi tarafından bıçaklanarak gasp edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taksiciyi bıçaklayarak gasp ettiler

Edinilen bilgiye göre, Olay Kurtköy'den Çekmeköy'e gitmek için 42 yaşındaki Cevdet Yıldız'ın kullandığı 34 TCM 17 plakalı taksiye müşteri olarak binen 26 yaşındaki Volkan Otoel, evinin ilerde olduğunu söyleyerek aracı ara sokaklara soktu. Saat 04.00 sıralarında şoförden ıssız bir yerde aracı durmasını isteyen Volkan Otoel, yanındaki bıçağı taksicini boğazına dayayıp, paralarını istedi. Paralarını vermemek için direnen taksicinin boğazını kesen ardından da göğsünden bıçaklayan Volkan Otoel, yaklaşık 1000 TL'yi alarak kaçtı.

GASPÇI YAKALANDI

Yaralanan taksici Cevdet Yılmaz, aracını binerek Ataşehir Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne gitti. Polisler taksicinin verdiği eşkal bilgisi üzerine şüpheliyi ararken, Yılmaz'da Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Taksici Cevdet Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Aranan Volkan Otoel Maltepe'de bir ara sokakta yakalanarak teşhis için hastaneye götürüldü. Burada taksici tarafından teşhis edilen Otoel, İçerenköy Polis Merkezi'ne götürüldü, ardında adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.