Hava Durumu

Taksiciyi vahşice öldürmüşlerdi! O anlar...

İstanbul Ataşehir'de taksici Aziz Kahraman'ın aracına binen müşterileri tarafından dövülerek öldürülmesi olayına ait görüntüler ortaya çıktı. Tüyler ürperten cinayetin görüntülerinde 2 kişi tarafından dövülen yaşlı adamın aldığı darbeler üzerine yere yığıldığı ve saldırganların olay yerinden kaçtığı görülüyor. Taksici Kahraman, yerde can çekişirken bir vatandaş o sırada ambulansa ulaşmaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taksiciyi vahşice öldürmüşlerdi! O anlar...

Ataşehir'de 23 Şubat 2019 tarihinde müşterisinin aracına kusması sonucu taksi şoförü Aziz Kahraman ile müşterileri arasında tartışma çıkmıştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 63 yaşındaki Aziz Kahraman dövülerek öldürülmüştü. Olayın ardından gözaltına alınan Metin Karahancı ve Yakup İgrek "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken, Mehmet Eyidoğan ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Müebbet hapisleri istenmişti

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Metin Karahancı, Yakup İgrek ve Mehmet Eyidoğan'ın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılması istenmişti.

Dövülerek öldürüldüğü anlar ortaya çıktı

Taksici Aziz Kahraman'ın müşterileri tarafından darp edilerek öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Aziz Kahraman'ın önce tekmelenerek yere düştüğü, ayağa kalkan yaşlı adamı 2 kişinin defalarca yumrukladığı ve hırpaladığı görülüyor. Aldığı darbeler üzerine tekrar yere düşen adamın tekmelenerek darp edildiği görülüyor. Bu sırada yoldan geçen bir adam olayı engellemeye çalışıyor ancak saldırganlar yaşlı adamı dövmeye devam ediyorlar.

Defalarca tekmelemişler

Aziz Kahraman'ın eğildiği sırada saldırganlardan birinin Kahraman'ın yüzüne tekme attığının yer aldığı görüntülerde, Kahraman'ın ba

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.