Hava Durumu

Talisca'nın kartı iptal edilecek mi?

Beşiktaş, Atiker Konyaspor deplasmanından 1-1'lik eşitlikle ayrılırken 23. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde iki önemli oyuncusu da cezalı duruma düştü.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Talisca'nın kartı iptal edilecek mi?

Atiker Konyaspor maçında gördükleri sarı kartlarla Pepe ve Talisca, Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü. Özellikle Talisca'nın gördüğü sarı kart konusunda büyük tartışmalar yaşandı.

DİLMEN: İPTAL EDİLSİN

Spor yazarı Rıdvan Dilmen de bu konuyu gündeme getirdi. "Fenerbahçeliler bana kızmasına ama" diyerek söze başlayan Dilmen, "Talisca'nın cezası iptal edilmeli" dedi.

ERMAN TOROĞLU: TALİSCA GÖRMEDİ HAKEM GÖSTERDİ

"O kartı Talisca görmedi, hakem gösterdi. Talisca'nın sarı kartı, hareketlerine ve itirazına verildiyse bir şey diyemem. Ama ikili mücadelede Talisca sarı görmezdi.
Çünkü müdahaleyi yapan Konyalı futbolcuydu."

AHMET ÇAKAR: FAUL BİLE YOK

"Beşiktaşlı Pepe'ye gösterdiği kart doğru ama Talisca'ya verdiği kart kesin yanlış. Hatta o pozisyonda Talisca faul bile yapmıyor."

DENİZ ÇOBAN: İKİ KARTTA HATALIYDI

"Beşiktaş'tan Pepe ve Talisca cezalı duruma düştü. İki kart da bana göre hatalıydı. Özellikle Talisca'nın sarı kartı tamamen hatalı ve izahı olmayan bir sarı. Talisca'nın ayağına basan aslında Ali Turan ve onun da sarı kartı vardı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.