Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tam 1 milyon 500 bin adet ele geçirildi!

Körfez ülkelerine gönderilmek üzere merdivenaltı üretim 10 milyon liralık cinsel hap ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tam 1 milyon 500 bin adet ele geçirildi!

İstanbul Bahçelievler'de iş yeri görünümündeki bir adrese düzenlenen baskında, piyasa değeri 10 milyon lira tutarında "mucize hap" olarak tabir edilen bir milyon 500 bin adet cinsel gücü arttırıcı sahte hap ele geçirildi.

Soğanlı mahallesi Mucize sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde cinsel gücü arttırıcı ilaç üretildiği ihbarı üzerine adresi takibe alarak çalışma yapan ekipler, çalışmaların ardından, işyeri görünümündeki adrese dün akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 10 milyon TL'yi bulan 1 milyon 500 bin adet sahte hap, cinsel gücü arttırıcı krem ve çay ele geçirildi.

Merdivenaltı yöntemle sahte üretim yaptıkları belirlenen 6 şüpheli şahısı sahte hap ve ürünlerle gözaltına alan Bahçelievler İlçe Emniyet ekipleri, sağlıksız koşullarda üretim yapılan işyeri görünümündeki adreste İlçe Tarım müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle incelemeler de bulundu.

Yapılan incelemelerde, el konan ve "mucize ilaç" olarak adlandırılan ilaçlardan alınan numuneler incelenmek üzere laboratuvara gönderilirken, piyasa değeri 10 milyon lira değerindeki hapların daha çok dış piyasaya Körfez ülkelerine gönderilmek üzere üretildiği üzerinde duruluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.