Hava Durumu

Tan Okulları öğrencilerinden AVM'de sergi

Özel Tan Eğitim Kurumlarının Görsel Sanatlar Bölümü tarafından organize edilen ''Tanart Sergisi '' 22 Nisan 2013 pazartesi günü, İnegöl AVM'de, görkemli bir açılış ile İnegöllülerin beğenisine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tan Okulları öğrencilerinden AVM'de sergi

Özel Tan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şükrü Akyollu, Genel Müdür Yardımcısı Osman Doğdu ve  Kırcalı A.Ş  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alaattin Kırcalı tarafından kesilen kurdele ile serginin açılışı gerçekleşti.
Açık alandan başlayarak sergi salonuna uzanan ve iki bölümden oluşan etkinlikte, '' Tan Okul Orkestrası''nın  ve ''Halk Dansları Ekibi'' nin sunumları büyük ilgi toplarken; klasik müzik dinletisi, Tan Okulları öğrencilerinin özenle çalıştıkları eserlerin sanatsal zenginliği ile bütünleşti. Ayrıca, Tan Okulları ''Modern Dans Grubu'' nun renkli sunumu, İnegöl AVM'de bulunan İnegöllülere keyifli anlar yaşattı.

28 Nisan 2013 tarihine kadar açık bulunacak ''Tanart'' Sergisi, tüm kademelerdeki öğrencilerin modern resim çalışmaları, gazete heykelleri, origami çiçekleri ve son yıllarda popülerliği ile gündemde olan Popart  portreleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.