Hava Durumu

'Taraftar büyüklüğünü gösterdi'

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde dün akşam Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olan Bursaspor'da mutlu başlayan yolculuk hüzünlü sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2012 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2012 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Taraftar büyüklüğünü gösterdi'
Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yedikardeş, kazanan takımı alkışlayan Bursaspor taraftarının büyüklüğünü gösterdiğini ifade etti.

Bursaspor'da tüm gözler Ziraat Türkiye Kupası Finali'ne çevrilmişken, yeşil-beyazlı taraftarlarda adeta Ankara'ya çıkartma yaptı. Yol boyunca yeşil-beyazlı taraftarların konvoyu yer alırken, emniyet güçleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Ankara girişinde aranan Bursasporlu taraftarlar stada polis eşliğinde gitti. Maçın ardından ise 4-0'lık yenilgi Bursaspor taraftarını üzdü. Ağır yenilgiye rağmen yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarını tribünlere çağırırken, Fenerbahçe'yi ise alkışladı.


VEDERSON AĞLADI


Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bursasporlu futbolcu Vederson gözyaşlarına engel olamadı. Saha ortasında uzun süre ağlayan Vederson'u Bursasporlu futbolcuların yanı sıra eski takım arkadaşlarıda teselli etti. 3. kupa finalini oynadığını belirten Vederson, "Üçünüde kaybettim. Bunun da getirdiği üzüntü var. İstediğimiz oyunu oynayamadık maalesef. Kupa finaline kadar çok başarılı geldik. Finalde istediğimiz gibi oynayamadık. Fenerbahçe'ye tebrikler. Başımızı kaldırıp, tatilimizi yapıp yeni sezona bakmamız lazım" dedi.


MUSTAFA YEDİKARDEŞ: "BURSASPOR TARAFTARI BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ"


Maçın ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yedikardeş, Fenerbahçe'yi tebrik etti. Bursaspor'un final oynayarak başarı elde ettiğini söyleyen Yedikardeş, "Türkiye ligini 5. sırada bitirdik. Futbolcularımızı, emeği geçen hocalarımızın hepsini tebrik ediyoruz. Güzel geçen bu sezonun başarılarında taraftarımızın çok büyük emeği var. Yıllarca bizi destekleyen taraftarlar bu sene kupa maçlarında şehir şehir dolaşarak bizi yalnız bırakmadılar. Bir bütün halinde oldular. Kazanan takımı alkışlayarak büyüklüğünü göstermiş oldular. Bundan sonraki Avrupa maçlarında başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.


İRFAN KOÇ: "AVRUPA'YA BAKACAĞIZ"

Erken bir gol yediklerini ifade eden yönetici İrfan Koç ise, "Golü yiyince şevkimiz kırıldı. Fenerbahçe şampiyonluğun vermiş olduğu kayıptan dolayı daha çok arzulu oynadı. Buraya kadar gelmekte büyük başarı, Önümüzde Avrupa var. Ön elemeleri inşallah geçerek Avrupa'da yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.