Hava Durumu

Taraftar hakemi polise şikayet etti!

Hollanda'da Ajax lehine hatalı penaltı kararı verildiğini ileri süren PSV Eindhovenlı bir taraftar hakem hakkında polise şikayette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftar hakemi polise şikayet etti!
Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) şampiyonluk mücadelesi verenPSV Eindhoven'ın bir taraftarı, dün oynanan Ajax-Utrecht maçını yönetenhakem Danny Makkelie hakkında hatalı karar verdiği gerekçesiyle polise şikayette bulundu.

Hollanda medyasına açıklama yapan Marcel Blaak adlı taraftar, Utrecht karşısında 2-1 yenik durumdayken maçın son anlarında Ajax lehine verilen penaltı kararının hatalı olduğunu ve bunun şike göstergesi olarak değerlendirilebileceğini ileri sürerek, maçın hakemi, Hollanda Futbol Federasyonu ve hakem kurulu hakkında şikayette bulunduğunu duyurdu.

Ajax’ın ligde hakemler tarafından korunduğunu savunan Blaak, dünkü maçın son anlarında verilen hatalı penaltının Utrecht kadar PSV Eindhoven'ı da olumsuz etkilediğini kaydetti.

Eindhoven polisinin şikayet dilekçesini maçın oynandığı Amsterdam kentinin polisine ileteceğini belirten Blaak, "Polis, şikayet başvurumu aldı ama onlar için çok zor bir dava. Çünkü fazla delilim yok." diye konuştu.

Eredivisie'de dün oynanan Ajax-Utrecht maçı, ev sahibi ekibin 89. dakikada penaltıdan attığı golle 2-2 sona ermişti.
Kamuoyunda büyük tepki çeken penaltıyla ilgili değerlendirmede bulunan maçın hakemi Makkelie, verdiği kararın hatalı olduğunu kabul etmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.